new hair

Hello darlings! Hoppas ni har en mysig fredagskväll. Jag har precis ätit tacos och kikar lite idol nu. Amanda F är min favorit, helt klart. Vilken är eran?
-
Nu har jag nyfärgat hår. Så härligt! Håret känns så mycket fräschare och friskare. Här har ni mig idag, nya skor och färgglada strumpbyxor, älskar det!

bäddset

Detta urgulliga bäddset köpte jag till Emiliyas docksäng idag.
Har ni någonsin sett något sötare?




big white bag

Idag har jag & lillan haft en underbar dag! Imorse kom Emmy förbi på frukost. Hon är SÅ bra, min fina fina vän. Efter det blev det rask promenix runt sjön som avslutades med kvalitetstid med mormor på A6. Mer sånna här dagar tack!
-
Dagens me. Pricken över i är min stora vita väska. U like?
-
Mitt hår ser ut som ett paket svinto. Dags för toning!

1-årstårtan!

Tänkte bara visa er en bild på tårtan som jag gjorde till Emiliyas 1-årskalas! Tre stycken identiska gjorde jag. Många gäster men underbart kalas! 1 år ska firas med bravur!
-





1 åringen uppskattade tårtan. Det var det viktigaste!


stämplat ut

Hej alla raringar! Hur mår ni? Själv mår jag toppen! Har precis avslutat jobbveckan, så nu är jag ledig torsdag-fredag och ska ta hand om min lilla skrålliboll. Mys på hög nivå!
-
Igår var jag i Götet efter jobbet. Intersport sålde varor till oss i personalen till oförskämt bra priser. Fyndade mycket. Med betoning på M.Y.C.K.E.T. Lycka! Hoho..
-
Idag såg jag ut såhär. Ny klänning och färgsprakande strumpbyxor i höstens färg, orange!
På promenad genom stan... <3

färgklick

Autumn i'm in love!

Visst är det helt underbart med hösten!? Älskar den. När löven sprakar och luften känns sådär frisk och härlig. Mmm. Vill inte ha vinter & snö!

-

Dagens me. Tänk vad ett par färgglada strumpor kan göra!

kass bild, men men.. ;)

I'm back!

Back on track! Saknat mig? Nu kör vi lite blogg igen. Har faktiskt saknat det. Men nu ska jag inte se det som ett påhäng utan mer som en kul grej lite då & då. Vad sägs om det? Hoppas ni gillar det!
New in shoes. Älskar. Jag har blivit helt skotokig...
-
-
Gillar ni dom?

RSS 2.0