another sunny day

I förmiddags träffade vi  fina Karin. Vi fikade på Waynes. Alltid lika mysigt att träffa henne.
-
Annars chillar vi i solen. Man måste ju passa på! Ikväll blir det släktträff hemma i trädgården hos mina föräldrar. Min kusin och hans barn har kommit hem från Chile. Vi har inte träffats på 10(!) år. Helt sjukt vad tiden springer iväg. Emiliya ska äntligen få träffa sina två små flicksysslingar.
-

varm dag i solen

Vi har haft en jättebra dag i solen idag. Vi har gosat på en filt i gräset och bara varit. Helt underbart. Vi svängde även förbi Curenstams blommor. Älskar deras arrangemang av fina krukor och växter.
-
Denna stora tekoppen med fat får gärna pryda mitt hem..

det blir en dag på stranden...

Ja, eller nästan. En dag i solen blir det iallafall! Ha det toppen alla vänner!
-
Så här ser jag ut idag! Vit klänning och röda skor plus armband. Enkelt men ack så somrigt! Gillar ni?
-
Lilla gumman ville också vara med på bild med mamma. Gosis!
-
Vi hörs senare! Puss&kram!

let's go nova star!

Vilken varm dag det har varit. Skönt för de flesta, men mindre skönt för febriga jag. Men jag har klarat mig. Såklart.
-
Kunde självklart inte slita mig från rean på Krakel. Så det blev lite Nova Star köp. Om jag är nöjd? Jag är nöjd. Kommer klä min tös perfekt. Min coola lilla stjärna!
-



-
Visst är det snygga kläder? Emiliya är så tuff i dem!

feber

Huvudet dunkar och kroppen är öm. Får se hur mycket jag orkar göra idag. Men ut måste jag. Tror solen gör mig kry!
-
Vi hörs senare vänner. Puss!

krakel-rea

Nu ska jag och Emiliya snart bege oss ut i värmen. Tänkte gå förbi Krakel-rean. Att fynda gillar vi!
Hoppas ni alla får en mysig dag!
-
Mina hjärtan.

snuvad på glass

Någon hade redan mumsat på min glass som jag köpte idag. Någon sommarjobbare på GB:s glassfabrik kanske..? Haha, snopet var det!
-

Renée Voltaire Granola

Vill ni ha tips på en nyttig men helt ljuvlig frukost? Renée Voltaires müsli, Granola. Jag kan äta ihjäl mig.. Ni också, jag lovar! Underbart god crunch som dessutom är nyttig utan tillsatt socker, det ni! Testa!
-



Den är ganska dyr, men helt klart värt det!

dinner with lovely friends

Ikväll har vi ätit god mat hos våra fina vänner, Maria, Daniel & lilla Ellen. Vi fick oss en titt på deras nya, fina lägenhet, med två balkonger dessutom, lyx! Tjejerna busade med varandra medan vi vuxna åt och drack gott. Efterrätten mumsade vi i oss i kvällssolen.
En perfekt kväll helt enkelt!
-
Tack fina Maria, Daniel och Ellen för en supermysig middag!
-









fattigmanssilver

Den här ljusstaken i fattigmanssilver är en av mina favoriter här hemma. Den är ca. 30 cm hög. Maffig och snygg. Ger ett underbart sken både en vacker sommarkväll som ruskig höstkväll. Cosy!
-



-
Visst är den härlig?

barfota utan strumpor och skor..

-
Visst är det härligt när man kan hoppa omkring i gröngräset utan skor!? Jag älskar det! Vi spenderade hela eftermiddagen i solen, helt underbart!
-
Vi är precis hemkomna från jättemysig middag hos Maria, Daniel & söta lilla Ellen. Lägger upp lite bilder därifrån senare.. Puss!

vi mötte ett gäng ankor

Vilken härlig dag det blev! Sol och värme. Fantastiskt skönt! Idag har vi gungat och tittat på ankor. Emiliya underhölls ordentligt!
-

sunday

Idag skiner solen! Lycka. Nu har vi precis ätit frukost och ska snart klä på oss för en promenad i det sköna vädret. Det blir en lugn söndag och ikväll väntas middag hos fina vänner. Mysig dag!
-
Jag igår. Osminkad och glad!

midsommarmat

Midsommarmat, hur gott? Love it. Känns så fräscht som somrigt! Fast jag byter ut sillen mot lax, kräsen som jag är... Hoho! Sen mumsade vi självklart i oss tårta med gubbar på.
-
På kvällen samlades lilla familjen igen. Emiliya blev så glad när pappa kom hem från jobbet.
Älskar min familj!


midsommarkrans

Idag har jag och mormor gjort Emiliyas första midsommarkrans. Hon är som gjord för att ha blommor i håret. Min lilla sessa!
-

glad midsommar!

Glad midsommar allihopa! Mannen jobbar så jag och Emiliya firar tillsammans med mormor och morfar. Nu blir det snart jordgubbstårta. Mumma!
-
This is me today:
tog på mig min OddMolly-tröja över klänningen eftersom det är kyligt i luften. Värme come back!
Så här ser vi ut idag, jag och min tös. De vita midsommarklänningarna på! Hihi.
-
Hoppas ni alla får en underbar dag!

bästishäng

Idag har vi haft Lowa plus fina föräldrar på lunch. Vi har så sjukt mysigt tillsammans. Jag njuter av att se våra döttrar leka ihop och ha skoj. Det värmer i mitt hjärta när jag ser att de har så roligt. Bästisarna!
-
Lowa är ute och går med "hunden" Emiliya. Haha! Gosungar!

blommigt

Dagens Sassi i en blommig klänning. Då regnet började falla fick en vit kofta skydda mina axlar. Vart tog sommaren vägen?
-
-
Slänger snart upp lite bilder från vår mysiga dag..

tacopaj

Har precis ätit tacopaj med min älskling framför tv:n. Åh vad gott det är. Lyx på en tisdag. Man måste ju unna sig lite, eller hur?
-
Annars har vi haft en väldigt mysig dag tillsammans lilla familjen. Älskar att A har så mycket lediga vardagar i sitt jobb. Vi kan inte ha det bättre. Just lovely!
-
Nu ska jag krama min älskling och gosa in mig i hans famn. Min trygghet.

cloudy day

Runt munken i  min kabelstickade Henri Lloyd. Den ser svart ut på bilderna men är marinblå. Perfekt en mulen och blåsig dag.
-
-
Har precis mumsat i mig lite laxgratäng som jag lagade. Gottigott!

kärlek.


mirror mirror

Tänkte visa er något av det finaste jag har hemma. Denna spegeln. Jag bara älskar den.
-
Gillar att den står med stöd. Fin fin fin!

tradera-fynd

Yes, nu har jag fyndat, igen. Haha. Finfina saker till lilla gumman. Både tischan och jackan är från Polarn&Pyret. Superbilligt och hur bra som helst. Så nöjd!
-
Snygga va?

safari-girl

Vi har haft en sån mysig dag tillsammans. Jag och min lilla familj. Det blev lite eftermiddagshäng i mormors&morfars trädgård. Man får passa på att vara ute mellan regnskurarna.
-
Så här ser jag ut idag. Beiga chinos och gräddvit genomskinlig top. Gillar denna klädkombon starkt.
-
Nu ska min lilla älskling nattas..

snöblandat regn i juni..?

Vi sitter inne och myser. Utanför regnar det. Ser ut som snöblandat regn..? Jag hoppas jag ser i syne. För det är faktiskt juni! Men jag ska inte klaga. Jag har ju en liten gosunge att krama. Mysfaktor på hög nivå.
-
-
Vad hittar ni på idag?

spoiled child

Vilken bortskämd liten tös vi har. Idag fick Emiliya världens sötaste mysdress i velour av "moster" Sara. Så gosig! Tacktack snälla Sara!
-
-
Och inte nog med det. Sen skämde farbror Victor bort henne med massa fint. Underbara Ralph Lauren. Jag fullkomligt ÄLSKAR denna klänningen med söta små trosisar till.
Lilla märkestjejen!
-
Klädkoden är ju ganska uppenbar, inte sant? Haha. Love it!

mysig lunch

Idag hade vi en mysig lunch på Bageriet med fina Emma&Micke! Alltid så mysigt att träffa dem.
Idag slank det ner en smarrig ceasarsallad.. Mumma!
-
Lilla gumman i sin nya sockersöta klänning.

blue flower

This is me today! Vita byxor ger mig sommarkänslor! Har även på mig mitt blåa linne med blommigt mönster. Vågtången gjorde barret lockigt och puffigt.
-
-
Lilltösen har blivit hes, nästan tappat rösten.. Stackarn! Så det blir en lugn kväll. Ta hand om er alla!
-
btw. Johanna har kommit i mål. Och jag är SÅ STOLT över min bästis! Vilken insats!

vätternrundan

Idag gick vi upp tidigt för att se Johanna cykla in i Jönköping kl. 07.30. Vilken kämpe! Hon verkade inte ens trött. Så imponerad av dig hjärtat! Heja heja! Du kommer få en grym tid.
Bara 20 mil kvar...
-
Go go go!
-
Nu har vi precis ätit nybakade frallor till frukost. Hur gott? Mmm. Idag har vi ett fullspäckat schema. Me like. Ha en härlig lördag allihopa! Vädret är ju fantastiskt!

tacos

Nu, fredagsmys!
-
-
Ha en härlig fredagskväll alla godingar!

modevisning

Först promenad och sen har vi haft en härlig dag på stan. Köpte lite nytt till Emiliya. Världens bästa mormor skämde givetvis bort skrållan, denna gången med en supersöt tunika.
-
munken runt, as usual!
sötingen i sin nya tunika från momo.
Nya byssor och klänning, som matchar såklart! Hihi!
-
Visst var det gulliga kläder?

pink pants

Idag har jag på mig mina ljusrosa byxor. Härligt med lite färg på byxor. Skulle vilja ha ett par illrosa eller skrikigt orangea! Wow så snyggt! Får spana lite...
-
Matchade det bruna skärpet med sandaler i samma färg. You like?

fredag!!

Idag sov vi till tjugo i 9. Emiliya när hände det senast? Aldrig! Hihi. Så skönt! Hon måste varit trött eftersom hon somnade redan halv 8 igår kväll. Mamma är tacksam över denna nya vana..?
-
Idag blir det lunch på stan med L&L. Mys! Men innan dess ska det fixas och donas här hemma. Hoppas ni får en underbar fredag vänner!
-

Titta, vad lång och stor min "lilla" flicka blivit! (Jag ser förövrigt ut som en liten 12-åring på denna bild, haha)

busunge

upptäckt! :)

god lunch

Idag blev jag bjuden på lunch av min snälla lillebror. Han är så sjukt duktig på att laga mat. Idag blev det wokat med kyckling. Mmm så gott! Sen hade vi en mysig eftermiddag på en filt i mormor&morfars trädgård.
-
-
En mysig dag har vi haft! Ni med? Imorgon är det redan fredag, fredagsmys!

POP-rea

Efter promenaden runt munksjön gick vi förbi POP-rean. Dock var det inget speciellt som föll mig i smaken. Hem följde bara ett par strumpbyxor med halkskydd.
-
Oftast är det ju så med rea, att det är gamla saker som plockas fram eller sådant som de inte har fått sålt. Bättre att lägga pengarna på något nytt som man verkligen vill ha, istället för att köpa något onödigt bara för att det är billigt. Håller ni inte med? Men alltid lika kul att kolla in rean måste jag erkänna.. Hihi!
-
tjejerna var nöjda!

perfect evening

Här kommer några bilder på mina fina vänner från igårkväll. Love u all!
Johanna ska cykla Vätternrundan på lördag. (Hon cyklade halvvättern i lördags, galen kvinna!) Gissa om jag kommer stå nere i stan kl. 08.00 på morgonen och heja för glatta livet.
-
Johanna, jag lovar att ha en kexchoklad i handen till dig. All lycka till dig hjärtat! Kämpa!
Jag vet att du kan.
-
Johanna & Matilda

Jag & Linda

Matilda & min gos!

Nora & Johanna

cooling!

fina Lindis!
-
Nu är det dags att pysa, Polarn&Pyret-rean kallar, haha jag vet, småbarnsförälder! Ska möta upp Linda&Lowisen nu.. Ha en underbar dag! Tjussiluss!

chinos

Dagens Sarah med pumps, beiga chinos och kavaj. Enkelt men elegant. Perfekt en dag då solen inte riktigt kan bestämma sig för att vara framme eller inte.
-
-
Har haft en superduper trevlig kväll med mina fina flickor på Johans. Slänger upp några bilder sen! Tänk vad vänner förgyller ens liv. Massa kärlek till er!

bråttom

Ett snabbt inlägg! Nu ska vi iväg och ikväll ska jag träffa mina tjejer! Wiho! Hörs senare.
-
Later lovers!

wimbledon

Snart drar Wimbledon igång igen.. Det ger mig en skvätt av nostalgi. Två gånger har vi varit där, A & jag. I år blir det tyvärr inget.. Men det bästa är att jag vet att vi kommer åka dit igen. Förr eller senare. Emiliya ska få uppleva världens finaste, mest påkostade och trevligaste tennistunering. Det ska jag se till!
-
Tennis, när den är som bäst!

fabro-fika

Vi fick tag på det vi behövde på IKEA. Skönt! Nu kommer vi våga släppa Emiliya mer "fri" hemma utan konstant uppsikt. Skydd för elutagen är ett måste eftersom Emiliya alltid vill stoppa sina små fingrar där.
-
Idag har Emiliya även fått träffa sin farbror som varit i USA sen januari. Det var en blyg tjej som inte vågade sitta i sin farbrors famn till en början, men sen gick det bättre när hon insåg att han faktiskt är väldigt lik pappa Andie. Hihi.
-
Dålig dagens-bild, men bjussar på den!
Fabro Victor!
Mamma-dotter-gos.

walk

Promenerat med de bästa L&L. Det har vi gjort precis! Vi tog oss runt sjön, som så många gånger innan. Perfekt att gå runt när man bor i stan. Undra hur många mil man gått totalt med vagnen..? Om vi räknar i underkant, 9 månader, 5 km per dag.. 150 mil! Helt galet!
-
-
Nu dags för fix! Och sen fika med Victor som kommit hem från USA.
Later.

colourful bracelet

Idag är det en fixardag. Mat ska inhandlas och säkerhet till hemmet, såsom skydd för elutag och kantskydd på bord, måste köpas. Vi har lite att stå i. Men härligt att A är ledig!
-
Dagens tips blir mitt armband som följt med mig länge. Älskar de sprakande färgerna blandat med guld. Mer färg åt folket!

pepp!

Tack alla ni fina bloggläsare! Ni har verkligen peppat mig att fortsätta.. Utan er är min blogg ingenting. Så vänner, NU KÖR VI!
-


bloggtorka..?

Hej igen! Har varit väldigt dålig på att blogga de senaste dagarna.. Jag vill, men ibland känner jag att jag kanske inte ska fortsätta..? Hmm vad säger ni? Vill ni fortsätta läsa min blogg?
-

stora tjejen

Igår lärde sig Emiliya att krypa! Full fart framåt! Haha. Så mysigt. Nu vet man inte var man har henne längre. Allt ska utforskas, precis allt. Gäller att flytta undan allt "värdefullt" nu. Tänk att du blivit så stor. Nyss låg du i ditt babygym helt still. Nu har jag en liten galning här hemma.. Älskar alla utvecklingsstadier.
-

N-S mössa

Det blev ett till köp idag. Jag är så nöjd med den här mössan. Älskar Nova Star. Min tjej är en Nova Star-tjej. Hihi.
-
Visst är den cool?

lillstrumpa

Idag har Linda och jag plus tjejerna varit hos Cissi och Viggo. Cissi syr egna mössor och kläder till barn. Denna underbara klänning köpte jag av henne. Den finns bara i ett exemplar. Unik till min lilla gumma. Visst är den helt fantastiskt fin?
-



Kolla in www.lillstrumpa.weebly.com
Hennes mössor är supersöta!

te-mys hos emma

I eftermiddag har Emiliya och jag varit hos bästa mormor. Sen träffade vi min underbara vän Emma. Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner.
-
Vi fikade i hennes söta lilla lägenhet som en gång var min. Hihi. Nostalgi på hög nivå. Där bodde jag när Emiliya bodde i min mage. Älskar Emmas stil och inredning. Har fått mycket inspiration av henne.
Min fina Emma.

charmtroll

Emiliya och hennes "Totte".. Lilla charmtroll!
-
foto: Sara Uddemar

jumpsuit

Idag har jag på mig min nya jumpsuit. Älskar den. Kommer definitivt vara en favorit i sommar.
-
Gillar ni också jumpsuits?
-
Idag är det grått ute, men vi tog oss ändå runt munken tillsammans med L & L. Alltid lika trevligt! Måste bjussa på en söt bild på min lilla fis från dagens promenix. Gosunge!

best friends are forever

En av mina allra bästa vänner. Vackraste Josi.
-
Jag och Emiliya har haft en supermysig eftermiddag med Josi. Strosat lite på stan och fikat. När vi pratar flyger timmarna iväg... Det är så det ska vara när man umgås med sin bästis. Love!


pepe jeans

Vilken effektiv dag! Vi har hunnit med powerwalk, fix på stan och på babyproffsen, träffat min lillebror&Sara och fikat med min Josi. Så kul när man hinner med så mycket på en dag. Nu har vi iallafall coolat ner och sitter bekvämt i soffan med kvällsmat i magen. Gött gött!
-
Idag har jag på mig ett av mina favoritlinnen från Pepe Jeans. Gillar knäppningen och snörningen framtill. Ledig och skön outfit. Det blev lite kyligare på eftermiddagen så då slängde jag på mig min färgstarka lila jacka.
-
Maffig klocka från axcent! Stort är bäst.

Emiliyas own book

Tänkte tipsa er andra småbarnsföräldrar om att göra en egen bok till sitt troll. Den här boken gjorde jag på en fotosida på internet. Valde själv vilka färger och vilka mönster jag ville ha. En perfekt bok för Emiliya att ha sen när hon blir större att kika i.
-
Jag valde att göra en från första dagen hon föddes (8:e september) och fram till nyår.
-
Jag blev så sjukt nöjd med den här boken.

9 months

Idag fyller mitt lilla charmtroll 9 månader. En hel graviditet. Hur kunde dessa månader gå så snabbt? Helt otroligt. Men samtidigt underbart. Jag är så glad att just jag fick vara din mamma. Min älskade Emiliya. Grattis!
-

to me, you're perfect

mina allt!

under water

Vilken fantastisk bild det blev! Sista gången på babysimmet fotograferades barnen under vattnet. Emiliya ser glad och lycklig ut. Inte så konstigt kanske, hon älskar att bada!
-

Visst blev den cool?

look like twins

Vi har haft en mysig eftermiddag på stan med Linda och Lowa. Kikat i affärer och fikat på Espresso House. Stammisarna! Det finns så mycket fina flickkläder i affärerna, kan köpa allt, men måste hålla mig. Emiliya måste ju hinna använda sina kläder också innan hon växer ur dem, hihi.
-
Hur lika är dom inte?! Känns som att bilden är spegelvänd. Tvillingar och bästisar!

kuddar

Eftersom det var min första morsdag förra helgen så skämde min kära mamma och svärmor bort mig med ett par superfina kuddar. I just love them! Tack tack tack!
-

Visst är de fina?!

tisdag

Idag är det ju hur hett som helst. Eller rättare sagt kvavt. Nästan för varmt? Stackars lilla Emiliya svettas, och jag med. Men vi ska ju inte klaga nu när sommaren är här, inte sant?
-
Vi har iallafall hunnit med promenad med bästa L & L. Och vi ska även mysa med dem i eftermiddag! Vad vi saknat er!
Dagens Sarah med somrig kjol från Pepe Jeans köpt i London.
-
Nu blir det lunch och sen springer vi ut i hettan igen! Tjohej!

borta bra men hemma bäst..?

Nu är vi hemma igen! I lägenheten på Taapa (torpa). Alltid skönt att vara hemma. Sova i sin egna säng och ha alla sina grejer på ett och samma ställe.
-
Men jag saknar ändå stugan, jag trivs så sjukt bra där. Mitt andra hem! På något sätt är det mer rofyllt där och man kopplar av på ett helt annat sätt. Så kul att se att Emiliya trivs där med.
Om hon mår bra, mår mamma bra.
-
Älskar er så hjärtat nästan spricker!

gull

MÅSTE bara visa något gulligt..
-
Sött va? gosisar!

minigolf

Idag har vi varit inne i Halmstad och spelat minigolf. Det är så kul, speciellt när det går dåligt för älskling. Haha! Vi är så tävlingsinriktade både han och jag. Vi tävlar om allt, alltid.
-
fokusera..

skrållan hejade på
my big love.
-
Resultatet kan vi hålla för oss själva, hoho, men min bror vann!

noa noa

Hej alla underbara! Vilken fantastisk vecka vi haft här på kusten. Men nu lider den mot sitt slut. Buhu. Älsk har redan lämnat och imorgon åker vi hem. Fast det blir bra, längtar så mycket efter alla fina vänner hemma i kära Jönkan!
-
Dagens sassi! Korta shorts och linne från Noa Noa. Enkelt och somrigt. Perfekt en härlig sommardag!
-
Älskar spetsen nedtill.
-
Nu ska jag sätta mig i soffan med min godispåse och njuta av sista kvällen här. Kalla mig livsnjutare. Hihi!

kycklinggul

Idag hoppade jag i min knallgula sommarklänning med virkat mönster upptill. Den skriker sommar och sol. Precis som det ska va!
-
-
Nu inväntar vi besök av min moster och hennes man. Deras lille hund Hugo är Emiliya förälskad i. Så kul att se dem ihop.
-
Idag fyller även min älskade pappa år! Hurra hurra! Önskar jag kunde vara hemma och ge dig en kram idag min fina papi! Love u.

another sunny day

Ännu en sommardag. BIG LIKE. Är sommaren här för att stanna tros? Hoppas kan vi ju alltid göra! Jag och Emiliya gottar oss i solen medan pappa städar bilen. Hihi. Vi skrattar och myser tillsammans!
-
Senare i eftermiddag ska vi in till Halmstad en sväng. Kanske blir lite shopping eller en minigolf-match om jag känner min man och mina bröder rätt.
-
Älskar Emiliyas tunika. Gull gull gull!
-
Får snart leta fram gottepåsen, det är ju lördag! Wiho! Vad hittar ni på idag?

dress

Den här klänningen skulle vara ljuvlig en vacker sommardag. Tänk att matcha till ett par sprakande orangea klackar. Top notch! Funderar på att klicka hem den.. Vad tycker ni?
-
Älskar det virkade framtill..
Klänning från Ka OF Sweden

bygga staket

Vilken underbar dag det har varit! Sol sol och åter sol. FANTASTIC! Idag har vi solat, promenixat och lekt i lekparken. Ja, vi njuter till fullo här på kusten helt enkelt.
-
Idag har Emiliya hjälpt pappa och sina morbröder att bygga staket. Att stå är hennes melodi just nu. Helst överallt. Going! Tänk att du blivit så stor..
Gulligt värre!

pics

Hittade dessa bilder från holmgrensbil på facebook. Fråga mig inte vad jag gör..? Haha!
-
Kul hade vi i alla fall! Jag och mina fina flickor!

frallor

Idag vaknade Emiliya redan 05.45. Och för att inte väcka hela stugan så gick vi ut på promenix vid halv 7 för att köpa frallor. Vilken underbar morgon! Det roliga var att bageriet inte hade öppnat, så vi och tio(!) andra pers hängde på låset för att få komma in. Hallå pensionär! A.k.a småbarnsförälder!
-
en väldigt trött och nyvaken mamma..
-
Nu, frukost! Den bästa måltiden på dagen.

todays outfit

Dagens Sassi! Nu har vi precis varit inne i Halmstad och hämtat min bror Simon på stationen. Vi blir fler i stugan vilket är toppenkul! Nu vankas det snart lite mat. Hemmagjord pizza. Mums!
-
-
Hoppas ni får en mysig kväll allesammans!

Mor&dotter mys

Jag älskar att kunna lägga en filt i det gröna gräset, sätta på mig en bikini, känna hur solen gassar och samtidigt gosa med min lilla tös. Det är livet!
-
De här söta babytrosorna hade jag när jag var liten. Nu kan Emiliya ha dem.
Jag dör så söta de är!

borsta borsta tänderna

När man är på semester får man borsta tänderna precis vart man vill. Pappa och dotter sitter på altanen med tandborstarna i mun. Sötisar!
-

RSS 2.0