chinos

Dagens Sarah med pumps, beiga chinos och kavaj. Enkelt men elegant. Perfekt en dag då solen inte riktigt kan bestämma sig för att vara framme eller inte.
-
-
Har haft en superduper trevlig kväll med mina fina flickor på Johans. Slänger upp några bilder sen! Tänk vad vänner förgyller ens liv. Massa kärlek till er!

Kommentarer
Postat av: Desirée

Gillar din klädstil riktigt mycket:D man får mycket inspiration och vill gå och shoppa:PXD haha Förresten jag har en liten fråga till dig du bor ju på väster/torpa. Vilket/vilka dagis har du sökt till? Jag tycker det är jätte svårt att välja det finns ju så många.

2011-06-16 @ 10:07:35
Postat av: Anonym

Desireé: Hej tjejen! Och tack! Gud vad kul att du blir inspirerad! Jo, ang dagis så har vi inte funderat så jättemycket över det än eftersom vi vill vara hemma med Emiliya till hösten 2012. Så därför avvaktar vi lite.. Men jag vill helst ha henne på ett dagis nära skog och natur, och inte mitt i stan bland alla avgaser. Det känns viktigt för oss. Men det är svårt att få tag i det man vill, så man får helt enkelt överväga vilket som är bäst. Har du besökt några dagis? Gör det, då får du en inblick i hur de har det. Oftast kan själva huset (utsidan) ge en fel blick på hur dagiset egentligen är, oftast är det finare inuti.. Familjecentralen väster(öppna förskolan) är ju ett exempel, utanför ser det tråkigt och fult ut, men inne är det ju hur fräscht som helst :) Hoppas ni hittar något bra! Lycka till!



KRAM

2011-06-16 @ 19:18:16
URL: http://sarahswall.blogg.se/
Postat av: Desirée

Jag har tänkt vara hemma till januari/fabruari iaf. vet nån som ska lämna nu i november och han är yngre än Elvira. Vill egentligen vara hemma längre men man måste ju få in lite pengar:P Jag har kollat in idas förskola men det är så små ute platser, okey att de går till friaredalen varje dag men tror inte de orkar göra det varje dag med de minsta barnen. Jag vill att dagiset ska ha stor utegård och ha sånna där små cyklar. typ som det dagiset vid munksjöparken. Det dagiset ser så mysigt ut, men det är ju privatägt och säkert jätte svårt att få in henne där men ska söka dit iaf. Men helst skulle jag ju med vilja att hon gick på ett dagis med mycket skog och natur:)

2011-06-16 @ 21:51:52
Postat av: Emma

Vad fin du ÄR!

2011-06-17 @ 21:02:21
Postat av: Anonym

Desireé: Du kommer hitta något bra dagis! Det löser sig alltis :)



KRAM

2011-06-17 @ 21:30:48
URL: http://sarahswall.blogg.se/
Postat av: Anonym

Emma: Tack söto!!

2011-06-17 @ 21:31:10
URL: http://sarahswall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0