stora tjejen

Igår lärde sig Emiliya att krypa! Full fart framåt! Haha. Så mysigt. Nu vet man inte var man har henne längre. Allt ska utforskas, precis allt. Gäller att flytta undan allt "värdefullt" nu. Tänk att du blivit så stor. Nyss låg du i ditt babygym helt still. Nu har jag en liten galning här hemma.. Älskar alla utvecklingsstadier.
-

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Sarah!

Har nu kollat din blogg och tycker verkligen du har talang för det här. Vad sägs om att gå med i en blogg-grupp där vi är tio tjejer som blir sponsrade av Diesel. Såg att du hade ett plagg från just Diesel men vet inte om du i övrigt gillar detta märke. Funderade också lite på att du på flera bilder först tittar rakt fram och sedan ner mot golvet. Det känns nytt och fräscht! Hur kom du på det? vi letar just nu efter en tjej med nytänkande då bloggar blivit så vanliga. Vi måste utmärka oss och det känns som om vi har hittat en innovatör i dig. Tacksam för svar.

Många hälsningar Carro och Cilla.

2011-06-13 @ 00:56:34
Postat av: Anonym

Anna: Hej! Kul med lite respons på bloggen! Tack tack! Vad snällt sagt! :) Visst, detta låter ju väldigt intressant.. Kan du skicka lite mer info till mig på min mail? [email protected]



Vänligen Sarah

2011-06-13 @ 20:51:13
URL: http://sarahswall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0